MONA LISA MARGRATEN

MONA LISA MARGRATEN Grillroom - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1006 beoordelingen
4 mei 2021 om 23:36 Porties veel te klein. Broodjes shoarma super besteld. Is niets super aan. Kun je net een pita broodje mee vullen. Pita Broodjes verbrand en shoarma smaakte naar niets. Niet gekruid en sauzen erg waterig en smaakloos. Bezorging was ok, eten dramatisch.
3 mei 2021 om 20:54 Meer dan twee uur na bestelling eten ontvangen - geen bericht van Mina Lisa. Bij navraag: het is een beetje druk...
3 mei 2021 om 19:58 Bestelling om 17.50uur en pas om 19.40uur ontvangen. Uur later dan aangegeven
30 apr 2021 om 23:48 Beste in omgeving echt lekker en snel bezorgd
30 apr 2021 om 20:50 De afstand tussen ons en mona Lisa is 3 km, 5 minuten met de auto, en toch alles koud bij aflevering, nooit meer daar bestellen .
28 apr 2021 om 22:09 Zeer ‘zompige/degerige’ en zelfs vieze pizza’s. Meer dan de helft daarvan hebben we weggegooid en we zijn (vanwege Corona waren restaurants dicht) uitgeweken naar de Jumbo om eten te halen. En bovendien: anderhalf uur (!) te vroeg (!) bezorgd!
27 apr 2021 om 19:08 Na 2 uur wachten nog steeds geen eten, 17.00 besteld!
26 apr 2021 om 22:21 Gelet op tijdstip en afstand prima bezorgtijd
26 apr 2021 om 5:45 Het was keurig op tijd zelfs iets te vroeg en het was erg lekker en goed warm.
21 apr 2021 om 19:41 Uur te laat en pizza's ook niet zo belegd als normaal. Deze keer echt karrig. Saus was er ook niet bij. Pizza's waren ook niet meer warm. Geen idee of het druk was. Maar soms zou excuses van bezorger al hoop goed maken.
20 apr 2021 om 21:05 Na een dag wandelen zin in pizza. Via thuisbezorgd kwamen we bij Mona Lisa. Hadden toch eerst de reviews moeten lezen, want het klopt, de bezorgtijd wordt ruim overschreden en dat op dinsdagavond. De pizza's waren goed en gelukkig ook warm.
20 apr 2021 om 19:07 Ik had een pizza doner met extra’s: Kaas Gehakt en Shoarma Aanrader !!!!