MONA LISA MARGRATEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mona Lisa Margraten. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:51 Goed eten... was beetje later dan gemeld in app bij bestellen maar dat lijkt mij niet gek als je op een zondag rond etenstijd gaat bestellen. Fijne vriendelijke en aardige bezorger, kortom top!
23 nov 2022 om 19:57 Super snelle bezorging. Veel sneller dan we zijn gewend in Den Haag waar we vandaan komen. Echter kwaliteit en prijs wat minder dan we gewend zijn. Stuk duurder, zelf je saus door de kapsalon mengen en slappe sla en weinig groente. :/
21 nov 2022 om 14:12 Op tijd. We hadden aangegeven zo snel mogelijk en de app gaf aan 60 min. En zo was het ook. Lekkere pizza's en warm. Ga zo door. Hier bestellen we vaker.
6 nov 2022 om 19:09 Goed eten, correcte bezorging
24 okt 2022 om 14:42 Geweldig, het eten was goed warm. En erg lekker en nog mals vlees ook nog. Dat kom je niet aak tegen mals vlees. Op tijd bezorgd. Wij bestellen vaker bij Mona Lisa en tot nu toe is het elke keer warm en heerlijk.
20 okt 2022 om 9:59 Het eten was ok, maar bijna een uur te laat bezorgd.
8 okt 2022 om 21:28 Was in een woord heerlijk
3 okt 2022 om 11:14 Püntlich und heiß geliefert. Geschmack und Menge ist ok.
2 okt 2022 om 12:28 Eten was netjes verzorgd en heel warm. De pizza's kwamen vlg mij direct uit de oven is toch een 10 min rijden. Goed warm eten en heerijk. Voor ons is er maar een top!! Zeer tevreden.
9 sep 2022 om 10:34 Heb ruim vantevoren shoarma besteld voor een bepaalde tijd . Op tijd geleverd en eten was goed verzorgd , heerlijk en warm !
31 aug 2022 om 23:13 Als men vraagt voor de keuze van de wijn en als je rood i.p.v. rosé krijgt en je vraagt een bericht te sturen . En dan toch niet gemeld wordt dan vindt ik dat geen service en zeer jammer !!!!
29 aug 2022 om 8:59 Snelle levering en goed eten.