MONA LISA MARGRATEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mona Lisa Margraten. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 10:23 Zoals altijd heerlijk en goed warm gegeten. Ga zo door!!
22 jan 2023 om 19:47 Top, zoals altijd.
22 jan 2023 om 15:32 Eten bewust besteld voor 20.00 maar werd al om19.30 geleverd, erg jammer! De pizza taco was niet te eten, drapperige gemalen smaakloze gshakt. alleen de korst was lekker, de rest weg kunnen gooien
18 jan 2023 om 21:33 Bijna 2 uur moeten wachten en het eten was koud. Bijna geen kaas op kapsalon, smaak wel goed en frietjes lekker krokant.
16 jan 2023 om 12:18 Prima eten, de beste pizzaria wat er bestaad voor ons. Het eten was warm, en heerlijk gegeten. Minpuntje was geen dressing op de salade bij de schotel maar de schotel en pizza waren heerlijk. Nu met rijst geprobeerd en ook dit is zeker een aander!
15 jan 2023 om 13:02 ondanks het slechte weer, snel bezorgd en lekker gegeten !
15 jan 2023 om 12:32 We bestelden hier altijd heerlijke warme pizza's. Nu hadden we zin in een schotel's. Bij de schotel zat een kleine salade zonder slasaus. Iets minder warm maar het heeft wederom alweer goed gesmaakt, zoals altijd. Voor ons geen andere ga zo door.
7 jan 2023 om 16:11 Heerlijk gegeten zoals we gewend zijn van u. Goede warme pizza's, heerlijke pizza's en vriendelijke bezorger.
2 jan 2023 om 19:53 2 kapsalon döner besteld en deze keer was hij minder gekruid maar was eveneens lekker Tip: geef aan bij het plaatsen van je bestelling hoe gekruid je je kapsalon wil heɓben.
2 jan 2023 om 8:08 Lekker, goed warm en precies op tijd
18 dec 2022 om 22:25 Heerlijk
17 dec 2022 om 20:15 Erg lang moeten wachten op ons eten