MONA LISA MARGRATEN

MONA LISA MARGRATEN Grillroom - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mona Lisa Margraten. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2022 om 21:36 Goede, snelle service
27 mei 2022 om 22:16 Eten was lekker . Aleen lang op moeten wachten . Restaurant gebeld en die maakte gelijk exuses ( zei sorry er voor ) en dat bezorger vermoedelijk bijnen 2/3 min er zou zijn wat ook het geval was gelukig . Was erg lekker
21 mei 2022 om 20:48 Erg lekker gekruid en goede porties
14 mei 2022 om 12:58 Heerlijke pizza
22 apr 2022 om 20:21 - 2 hours deliver - quality not good
1 apr 2022 om 21:51 Had gevraagd of de bezorger telefonisch kon bellen als hij er was. Vanwege een of andere reden kreeg ik helaas geen oproepen binnen maar de bezorger bleef toch zoeken voor een manier om me te bereiken. Beter dan gewoon goede service van de bezorger.
26 mrt 2022 om 22:19 Na 1,5 uur gebeld vervolgens kregen we te horen dat het nog een half uur ging duren. Na dit halfuur weer gebeld waarop de mevrouw aan de telefoon geïrriteerd raakte en brutaal was. Eten was vervolgens niet gaar, slecht en bestelling was niet compleet
26 mrt 2022 om 17:21 Pizza echt niet veel bijzonders Broodje gyros was gewoon shoarma en erg vet allemaal
25 mrt 2022 om 19:28 From the time we placed the order to the time it was delivered, it was almost 90 minutes. The pizzas and ribs were okay but the carbonara was not as good. We will try again another time.
22 mrt 2022 om 2:08 Echt super, heel snel in Valkenburg, super netjes en vriendelijk en lekker eten!!
19 mrt 2022 om 20:22 Top, snel en lekker!
13 mrt 2022 om 23:13 Het eten was lekker, maar bezorging een uur later dan afgesproken